Remonttityöt asiakkaan toiveiden mukaan

Teemme kiinteistöjen saneerausta asiakkaan toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Olemme erikoistuneet kosteusvauriokohteiden korjausrakentamiseen sekä muihin saneeraustöihin. Remonttikohteitamme ovat pääasiassa omakotitalot, mökit, teollisuushallit ja tuotantotilat. Teemme remontin yhteydessä myös tarvittavat sähkötyöt. Jos vanhan purkutyöt vaativat asbestipurkua, niin meillä on ammattimiehet asbestitöihin. Palvelemme asiakkaitamme Säkylästä ja Sastamalasta käsin Turun, Porin sekä Tampereen alueilla.

Meiltä hoituvat monenlaiset remontit:

Muista kotitalousvähennys

Voit myös saada verotuksessa kotitalousvähennyksen, jos ostat remonttipalvelut yritykseltä. Tutustu kotitalousvähennykseen verottajan sivuilla.

Asbestipalvelu

Oikein suoritettuna ja suojattuna sekä suojauduttuna asbesti voidaan purkaa rakenteista niin, ettei siitä koidu vaaraa työntekijöille, kiinteistön käyttäjille tai muulle ympäristölle.

Lue lisää

Palo- ja vesivahinkojen korjaus

Jos tulipalon tai vesivahingon jälkeen päästään aloittaman kastuneiden rakenteiden purkutyöt ja kuivatukset nopeasti, vähennetään kokonaisvahinkoja.

Lue lisää

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontti on aina parasta antaa sellaisen ammattilaisen tehtäväksi, joka on suorittanut tarvittavan sertifikaatin.

Lue lisää

Keittiöremontti

Hoidamme keittiöremontin kokonaisvaltaisesti lattiasta kattoon tai pienemmän uusien kalusteiden asentamisen tarkasti ammattitaidolla.

Lue lisää

Huoneisto­remontti

Teemme kaikenlaiset remonttityöt sovitussa aikataulussa ja hyvän rakennustavan mukaan niin, että remontista aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä.

Lue lisää

Julkisivuremontti

Toteutamme julkisivuremontin omakotitaloihin, mökkeihin, teollisuushalleihin ja tuotantotiloihin.

Lue lisää

Millaiseen remonttiin tarvitset ammattilaista?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää