Palo- ja vesivahinkojen korjaus

Tapahtuiko kotonasi palo- tai vesivahinko?

Olemme erikoistuneet tulipalokohteiden ja muiden vesivahinkokohteiden remontointiin. Jos tulipalon tai vesivahingon jälkeen päästään aloittaman kastuneiden rakenteiden purkutyöt ja kuivatukset nopeasti, vähennetään kokonaisvahinkoja ja ehkäistään vesivahingon eteneminen kosteusvaurioksi. Meiltä hoituvat myös asbestipurkutyöt, jos palo- ja vesivahingossa vaurioituneet rakenteet sisältävät asbestia.

Kosteusvauriokohteen korjausremontti

Kosteusvauriokohteen remontointi suoritetaan kosteusvauriomittauksen jälkeen tehdyn korjaustyösuunnitelman perusteella. Puramme vaurioituneet ja vaihdettavat materiaalit, hoidamme tarvittaessa jätteen poiskuljetuksen sekä sen toimituksen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn. Asennamme lopuksi kohteeseen soveltuvat ja asiakkaan toivomat uudet rakenteet sekä materiaalit korjaustyösuunnitelman ja -aikataulun mukaan.

Kosteusvaurioremonteissa sekä palo- ja vesivahinkojen remontoinnissa otsonointi poistaa homeen hajun, tappaa kosteusvauriomikrobeja ja tuhoaa niiden synnyttämiä myrkkyjä. Meillä on ammattimiehet, jotka suorittavat otsonoinnin myös näissä vauriokohteissa.